mama natura® Produktpalette- natürliche gesundheit für kleine Patienten
mama natura® Colikind® - protiv grčeva I nadimanja kod beba
mama natura® Dentokind® - protiv bolnog nicanja zubića
mama natura® Immunokindreg; - Jača imuni sistem dece sa čestim respiratornim infekcijama
mama natura® Dormikind® - za poremećaj sna i spavanja kod dece
mama natura® Gastrokind® - za olakšanje stomačnih tegoba
mama natura® Kindinorm® - rešava problem u ponašanju

mama natura® - Prirodno i efikasno rešenje tegoba u najranijem uzrastu, specijalno kreirano za bebe i malu decu.

Mama Natura® - od kolika do školskih dana, Mama natura podržava pravilan razvoj i rešava uobičajne zdravstvene tegobe beba i dece.

Mapa sajta

Mama Natura širom sveta

* Zavisi od statusa proizvoda u zemlji gde živite. Ovde ćete naći više informacija o DHU lekovima, ali imena lekova mogu biti različita u zavisnosti od zemlje. Nadjite lokalni sajt sa jezikom Vaše zemlje ili izaberite opciju "International".

Pravna izjava

Ovaj sajt možda sadrži informacije o proizvodima i uslugama u celom svetu koji nisu svi dostupni na svakoj lokaciji. Pozivanje na ovom sajtu na neki proizvod ili uslugu ne podrazumeva da je taj proizvod, lek ili usluga dostupna na vašoj lokaciji. Proizvodi koji se pominju na ovom sajtu mogu da podležu različitim zakonskim uslovima zavisno od zemlje u kojima se koriste. Prema tome, posetioci mogu da budu obavešteni da su određeni odeljci ovog sajta namenjeni samo za određene vrste stručnih korisnika ili samo za publiku u određenim zemljama. Ništa što je navedeno na ovom sajtu ne bi trebalo da tumačite kao promociju ili reklamu za bilo koji proizvod ili upotrebu bilo kog proizvoda koji nije odobren zakonima ili propisima zemlje u kojoj živite.