Homeopatija: Podstiče moć samoizlečenja organizma

Homeopatija je efikasna, blaga i holistička terapija, koja stimuliše i reguliše moć samoizlečenja organizma.

Kompleksni homeopatski lekovi su jedinstvene i proverene kombinacije pojedinačnih homeopatskih aktivnih sastojaka koje su delotvorne u tretmanu pojedinačnih bolesti. Terapija kompleksnim lekovima je bezbedan i efikasan izbor lekara, omogućava specifičan tretman simptoma bolesti svakog pacijenta.. Kompleksni DHU lekovi mogu se koristiti u terapiji akutnih stanja kao i u dugoročnoj terapiji hroničnih bolesti. Još jedna od ključnih prednosti homeoaptskih lekova je I ta, što ih mogu bezbedno koristiti I trudnice i bebe od prvog dana života.

U proizvodnji DHU lekova najviše koristimo sirovine biljnog porekla koje se uglavnom uzgajaju na našim plantažama sertifikovanim za organsku kultivaciju lekovitog bilja. Takođe, supstance mineralnog i životinjskog porekla koje se kupuju od drugih proizvođača ispunjavaju najviše standard kvaliteta. Proizvodimo lekove u različitim homeopatskim formama: globule, tablete, rastvori, injekcije i masti I različitim potencijama.

Svaki lek koji izađe iz DHU proizvodnog pogona ispunjava visoke standarade kvaliteta i izrađen je po metodama koje su opisane u “Nemačkoj homeopatskoj farmakopeji”. Potenciranje matičnih tinktura se radi isključivo ručno, u skladu sa originalnim uputstvima Dr. Samuela Hahnemanna i tradicijom osnivača naše kompanije Dr Vilmara Švabe (Dr. Willmar Schwabe).

Pravna izjava

Ovaj sajt možda sadrži informacije o proizvodima i uslugama u celom svetu koji nisu svi dostupni na svakoj lokaciji. Pozivanje na ovom sajtu na neki proizvod ili uslugu ne podrazumeva da je taj proizvod, lek ili usluga dostupna na vašoj lokaciji. Proizvodi koji se pominju na ovom sajtu mogu da podležu različitim zakonskim uslovima zavisno od zemlje u kojima se koriste. Prema tome, posetioci mogu da budu obavešteni da su određeni odeljci ovog sajta namenjeni samo za određene vrste stručnih korisnika ili samo za publiku u određenim zemljama. Ništa što je navedeno na ovom sajtu ne bi trebalo da tumačite kao promociju ili reklamu za bilo koji proizvod ili upotrebu bilo kog proizvoda koji nije odobren zakonima ili propisima zemlje u kojoj živite.

zatvori prozor
Više informacija