Istraživanje i razvoj: Deo DHU filozofije

Značajan deo nase snage i znanja usmeravamo na istraživanje i razvoj novih homeopatskih lekova.

Posebnu pažnju posvećujemo specifičnim zatevima homeopatskog lečenja. U delu proizvodnje monokomponentnih homeopatskih lekova, individualizovana terapija prati načela osnovnog homeopatskog zakona “ zakona sličnosti”.

Homeopatska dokazivanja sprovodimo u cilju formulisanja novih homeopatskih lekova. U toku dokazivanja novih lekova, određeni homeopatski lek daje se zdravim dobrovoljcima, a simptomi se dokumentuju i sistematski ocenjuju. Rezultate koristimo da proširimo naše znanje o novim terapeutskim mogućnostima u skladu sa “zakonom sličnosti”.

Osnovna istraživanja u DHU kompaniji obuhvataju razne modele koji objašnjavaju princip delovanja homeopatskih lekova.

Razvoj DHU kombinovanih homeopatskih lekova zasnivamo na znanju i iskustvu o efikasnosti pojedinačnih supstanci u specifčnim indikacijskim poljima. Svaka aktivna supstanca kombinovanog leka poseduje dokaze o efikasnosti u okviru kombinacije, doprinosi ukupnoj efikasnosti i postiče sinergističko dejstvo u okviru leka. Efikasnost svih kombinovanih homeopatskih lekova dokazana je rezultatima brojnih kliničkih studija, koje se izvode u različitim medicinskim centrima širom sveta.

Pravna izjava

Ovaj sajt možda sadrži informacije o proizvodima i uslugama u celom svetu koji nisu svi dostupni na svakoj lokaciji. Pozivanje na ovom sajtu na neki proizvod ili uslugu ne podrazumeva da je taj proizvod, lek ili usluga dostupna na vašoj lokaciji. Proizvodi koji se pominju na ovom sajtu mogu da podležu različitim zakonskim uslovima zavisno od zemlje u kojima se koriste. Prema tome, posetioci mogu da budu obavešteni da su određeni odeljci ovog sajta namenjeni samo za određene vrste stručnih korisnika ili samo za publiku u određenim zemljama. Ništa što je navedeno na ovom sajtu ne bi trebalo da tumačite kao promociju ili reklamu za bilo koji proizvod ili upotrebu bilo kog proizvoda koji nije odobren zakonima ili propisima zemlje u kojoj živite.

zatvori prozor
Više informacija