Proizvodnja i kvalitet: Insistiramo na kvalitetu

Najviši prioritet DHU proizvodnje je obezbeđenje konstantanog i izvanrednog kvaliteta svih naših lekova. Veoma smo ponosni na naš sertifikat za organsko uzgajanje biljaka koje ulaze u sastav homeopatskih lekova, uz redovne kontrole kvaliteta koje za nas obavljaju nezavisni stručnjaci.

Sirovine za izradu lekova većim delom proizvodimo na sopstvenim plantažama po principima organskog uzgoja, bez upotrebe herbicida, insekticida, pesticida. Sektor kontrole kvaliteta garantuje da su sve ostale sirovine koje se nabavljaju, u potpunosti usklađene sa standardima kvaliteta.

Svi pojedinačni koraci u toku procesa proizvodnje kontrolisani su od strane zaposlenih u sektoru interne kontrole a u skladu sa propisima i smernicama dobre proizvođačke prakse (GMP) i standardima opisanim u “Nemačkoj homeopatskoj farmakopeji” (GHB).

Pravna izjava

Ovaj sajt možda sadrži informacije o proizvodima i uslugama u celom svetu koji nisu svi dostupni na svakoj lokaciji. Pozivanje na ovom sajtu na neki proizvod ili uslugu ne podrazumeva da je taj proizvod, lek ili usluga dostupna na vašoj lokaciji. Proizvodi koji se pominju na ovom sajtu mogu da podležu različitim zakonskim uslovima zavisno od zemlje u kojima se koriste. Prema tome, posetioci mogu da budu obavešteni da su određeni odeljci ovog sajta namenjeni samo za određene vrste stručnih korisnika ili samo za publiku u određenim zemljama. Ništa što je navedeno na ovom sajtu ne bi trebalo da tumačite kao promociju ili reklamu za bilo koji proizvod ili upotrebu bilo kog proizvoda koji nije odobren zakonima ili propisima zemlje u kojoj živite.

zatvori prozor
Više informacija